Wandelen door bekende gebouwen: schrijf je nu in voor de Urban Walk

© Urban Walk
DEN HAAG - Wandelen door of langs bekende gebouwen en onontdekte plekjes: het kan binnenkort weer tijdens de Urban Walk. Vanaf nu kan je je weer inschrijven voor het populaire wandelevenement.
De afgelopen twee jaar kon het evenement niet doorgaan vanwege corona, maar op 14 mei is het weer zover. Wandelaars kunnen kiezen voor een route van 10 kilometer of 20 kilometer langs bekende highlights in Den Haag. De start en finish is bij bar-restaurant Pavlov in het centrum.
Langs welke bijzondere en bekende plekken het parcours dit jaar loopt, is nog geheim. Dat wordt op een later moment bekendgemaakt. Tijdens de laatste editie liepen de wandelaars over het Lange Voorhout, door de Paleistuin en langs het Vredespaleis.
Wie wil meedoen aan de Urban Walk kan zich aanmelden via de website. Personen vanaf 12 jaar en ouder betalen 22 euro, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 6,50 euro. Kinderen tot 6 jaar kunnen gratis meedoen, maar moeten zich wel inschrijven.
Check de website van de Urban Walk voor meer info.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!