Moord op Corrie van Geesbergen (91) nog altijd niet opgelost: beloning van 15.000 euro

Corrie van Geesbergen
Corrie van Geesbergen © politie Den Haag
DEN HAAG - Drie jaar geleden werd Corrie van Geesbergen (91) op woensdag 8 mei dood gevonden in haar woning aan de Erasmusweg. De moord is nog steeds niet opgelost. Eerder loofde het Openbaar Ministerie een beloning van 15.000 euro uit voor de gouden tip. Vanavond wordt er in de tv-programma's Opsporing Verzocht en Team West (van mediapartner Omroep West), aandacht besteed aan de zaak.
De politie vermoedt dat mevrouw Van Geesbergen slachtoffer is geworden van een babbeltruc. Waarschijnlijk is iemand haar huis binnengekomen, heeft haar beroofd van haar sieraden en daarna vermoord. Er werden tijdens het onderzoek geen braaksporen gevonden.
Het slachtoffer belde op 7 mei 's avonds nog met één van haar dochters toen er iemand aanbelde. Die persoon beweerde van de thuiszorg te zijn. Maar omdat mevrouw Van Geesbergen niemand verwachtte stuurde ze de zogenaamde medewerker weer weg. Of het om een man of vrouw ging is niet duidelijk. De volgende ochtend werd het lichaam van de vrouw in haar huis gevonden.
Team West is om 17.00 uur te zien op TV West. Opsporing Verzocht wordt om 20.30 uur uitgezonden op NPO 1.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!