Fontaines DC en Ome Guus in De Nieuwe Van Nierop

Ome Guus
Ome Guus © Jeffrey Grouwstra
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Fontaines DC en Ome Guus.
Ome Guus is Guus van der Steen, is de helft van de Haagse Kern Koppen, is hiphopper, is theatermaker, is mede-songwriter van veel Di-rect-hits, is dichter, is spoken-word-docent en is sinds deze week de eigenaar van een solo-debuutplaat met de geinige titel ‘Hand Solo’, niet te verwarren met de Zoetermeerse dj/producer San Holo. Zondagavond hoor je een track van Ome Guus en van de Ierse indierockers die begonnen als dichters; Fontaines DC.
Meer nieuwe releases zijn er van Bonnie Riatt, Florence + The Machine, Editors, George Ezra, Jeangu Macrooy, PJ Morton & Stevie Wonder, Nona en aandacht voor de vrijdag overleden muzikant Jan Rot. De Top 3 komt van Haagse bodem, met nieuwe releases van Anouk, Silver Lake en Tamarae.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!