Haagse Invloeden: voorzitter Paul Burm (BVPA) en oud-voorzitter Kim Schofaerts (MKB Den Haag)

Kim Schofaerts
Kim Schofaerts
DEN HAAG - Zaterdag te gast in Haagse Invloeden: voorzitter Paul Burm van de Beroepsvereniging voor Public Affairs en oud-voorzitter Kim Schofaerts van MKB Den Haag.
Hoe kijkt de beroepsvereniging naar de aangescherpte lobbymaatregelen van het kabinet van vorig jaar? En naar de stappen die de Tweede Kamer zelf heeft gezet, bijvoorbeeld door het afschaffen van de Kamerpas voor oud-Kamerleden? Welke taak ligt er voor de beroepsvereniging zelf om het vak beter te maken én tegelijkertijd te beschermen?
En oud-voorzitter van MKB Den Haag Kim Schofaerts is te gast. Deze week nam zij echt afscheid als voorzitter en bij haar afscheid is zij bekroond als Erelid van MKB Den Haag. Een afscheidsinterview heeft zij eerder gegeven bij het radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM; in Haagse Invloeden komt ze vertellen met welke Haagse invloeden zij in haar perioden als voorzitter te maken had.
Haagse Invloeden: elke zaterdag van 10.00 tot 11.00 uur op Den Haag FM, live vanuit de centrale bibliotheek aan het Spui.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!