Drietal in portiek aangehouden na mishandeling en beroving in Schilderswijk

Foto ter illustratie: politie
Foto ter illustratie: politie
DEN HAAG - Drie verdachten zijn aangehouden na een mishandeling en straatroof aan de Jan Pienemanstraat in de Schilderswijk. Dat meldt de politie. Het drietal werd dezelfde avond aangehouden nadat ze overlast veroorzaakten in hetzelfde portiek als waar de beroving had plaatsgevonden.
Rond 22.45 uur kreeg de politie maandag melding van de straatroof. Het slachtoffer was mishandeld en beroofd in een portiek aan de Jan Pienemanstraat. Bij aankomst van de hulpdiensten waren de daders vertrokken in de richting van de Hoefkade.
Later die avond kwam er vanuit hetzelfde portiek een overlastmelding. De personen die daarbij betrokken waren hadden de gestolen spullen van het slachtoffer en voldeden aan het signalement. De drie, een 38-jarige man, een 30-jarige vrouw en 36-jarige man, allen zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn daarop aangehouden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!