Spuigasten: oud-wethouder Marjolein de Jong (D66) over de formatie

Marjolein de Jong
Marjolein de Jong
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdag te gast: oud-wethouder Marjolein de Jong (D66).
Zo'n 1,5 maand na de gemeenteraadverkiezingen is in Den Haag nog geen zicht op een nieuw stadsbestuur. De gesprekken die verkenners Annelien Bredenoord en Joost Sneller in opdracht van D66 hebben gevoerd, hebben niet geleid tot een voorkeurscoalitie. Wel is er volgens de verkenners overeenstemming over een aantal onderwerpen die de partijen van groot belang vinden om in de komende vier jaar mee aan de slag te gaan.
Hoe kijkt oud-wethouder Marjolein de Jong (D66) naar de moeizame formatie in Den Haag? Naar welke coalitie gaat haar voorkeur uit? En welke adviezen heeft de oud-lijsttrekker voor de formatie?
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in de centrale bibliotheek aan het Spui. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal, de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de centrale bieb.
Luister via Spotify de laatste uitzendingen van Spuigasten terug.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!