Man en vrouw uit Bezuidenhout opgepakt voor witwassen en drugshandel

Archieffoto
Archieffoto
DEN HAAG - Een 29-jarige Hagenaar en een 49-jarige Haagse man zijn maandag aangehouden in een huis aan de Francois Valentijnstraat in Bezuidenhout. De man is opgepakt voor witwassen en het bezit en de handel in drugs. De vrouw is aangehouden voor witwassen.
De politie kreeg een anonieme tip over de zaak. Tijdens de huiszoeking is een grote hoeveelheid verdovende middelen gevonden en een groot geldbedrag. Onderzoek moet uitwijzen om wat voor middelen het gaat. De drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd.
De twee verdachten moesten mee naar het bureau. De vrouw mocht na het verhoor weer naar huis. De man moest zich vandaag verantwoorden bij de rechtercommissaris.

Hennep ontdekt

Agenten deden vandaag ook een drugsvondst in Bezuidenhout. In een garagebox aan de Smaragdhorst werd een grote hoeveelheid hennep ontdekt, schrijft de politie op Twitter. Om hoeveel planten het gaat is niet bekendgemaakt.
Wil je meer nieuws lezen over jouw wijk? Bekijk dan onze speciale stadsdeelpagina Haagse Hout.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!