Kunstenares Merel van Beek in Vrijmibo

Merel van Beek
Merel van Beek © eigen foto
DEN HAAG - De Haagse kunstenares Merel van Beek schuift vanmiddag aan tijdens het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
Merel van Beek (1998) is een jonge en excentrieke kunstschilderes uit Den Haag. Ze heeft na een jaar studeren aan de kunstacademie haar eigen pad gevolgd en heeft haar artistieke zelf op eigen wijze verrijkt geleidt door passie en intuïtie.
Hoewel ze van jongs af aan al creatieve ingevingen had, heeft ze haar artistieke zelf pas omarmd en ontwikkeld toen ze door een moeilijke periode ging. Kunst noemt ze ook haar reddingslijn. Merel is zeer gepassioneerd en emotioneel betrokken bij wat ze doet, wat tot uiting komt in het gebruik van veel kleur en strakke vormen. Op dit moment focust ze zich vooral op het schilderen van landschappen en stillevens en hoopt anderen te kunnen inspireren en ontroeren.

Expositie bij Haagse Kunstkring

Vanaf 7 mei ( tot 29 mei) is de opening van een expositie, waar het werk van Merel van Beek te zien zal zijn samen met diverse werken van andere kunstenaars. Deze expositie is gratis te bezoeken bij de Haagse Kunstkring op de Denneweg in Den Haag.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur live uitgezonden vanuit de bibliotheek aan het Spui. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!