Benson Boone en Michelle David in De Nieuwe Van Nierop

Michelle David & The True Tones
Michelle David & The True Tones © Jonathan Hielkema
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Benson Boone en Michelle David.
Michelle David zong thuis, in de kerk, als back-up bij Diana Ross, in Motown-musicals, tijdens concerten met vriendinnen van Big Black & Beautiful en op vier albums met de Gospel Sessions. Die laatste band is nu omgevormd tot The True Tones, omdat de focus minder op gospel en meer op soul ligt. Maar het swingt nog steeds, zoals je kunt horen in de uitzending vanavond. Tevens komt de nieuwe single van Benson Boone voorbij, de 19-jarige zanger uit de V.S. brak vorig jaar via TikTok door met Ghost Town
Meer nieuwe releases zijn er van Sam Smith, Trombone Shorty, Moss, Kehlani, My Baby, Miranda Lambert, Oumou Sangaré, Bloc Party en twee Koningsnacht-ontdekkingen; POM en Personal Trainer. Natuurlijk ook aandacht voor de maandag overleden veelzijdige muzikant Henny Vrienten met een klassieker van Doe Maar, maar ook een vroege Engelstalige soultrack, een Sesamstraat-compositie en recent solo-werk.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!