Meau, Snelle, Antoon en Guus Meeuwis op nieuw strandconcert Scheveningen

Splendid tijdens Live on the beach 2017 | Archieffoto
Splendid tijdens Live on the beach 2017 | Archieffoto
DEN HAAG - Er komt een nieuw concert naar Scheveningen: Het Grootste Zomerfeest van Nederland. Tijdens het strandconcert op 3 september treden er artiesten op zoals Guus Meeuwis, VanVelzen, Antoon, Kraantje Pappie, Meau, Flemming, Diggy Dex en Snelle.
Het is de zomer dat alles weer kan. En daarom wilden Live on the Beach en Qmusic dat groots vieren. 'Iedereen heeft weer ontzettend veel zin om met elkaar een groots zomerfeest te kunnen vieren, en waar kun je dat nou beter dan op het strand? Met alleen maar topartiesten wordt dit van het begin tot het einde meezingen. Onze zomer kan nu al niet meer stuk!', aldus organisator Arwin Touw.
De kaarten gaan zaterdag 7 mei om 10.00 uur in de verkoop op de site van Live on the Beach. Kaarten kosten 55 euro. Het concert op 3 september duurt van 14.00 tot 23.00 uur. Het concert wordt gepresenteerd door Domien Verschuuren.
© Live on the Beach

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!