Busrit van en naar Den Haag is deze zondag bij vervoerder EBS helemaal gratis

De bussen van EBS
De bussen van EBS © EBS
DEN HAAG - Op zondag 8 mei hoef je niet te betalen voor een rit met een van de bussen van EBS. De vervoerder noemt de actie 'een mooie aanleiding om de auto een dagje te laten staan'. De bussen van EBS rijden rond Den Haag en doen deels onze stad aan. Let wel goed op, alleen de bussen van EBS doen mee aan deze actiedag.
Vervoerder EBS rijdt met bus 455 van Den Haag, via Naaldwijk, naar Schiedam en omgekeerd. Streeklijn 30 doet een deel van Leidschenveen-Ypenburg aan. Lijn 31 komt in Leyenburg en rijdt van en naar Hoek van Holland. Bus 37a rijdt vanuit Leyenburg van en naar Delft. Op Den Haag Centraal vertrekken meerdere buslijnen van de regionale vervoerder naar onder meer Leiden, Rijswijk en Wassenaar.
Het is die zondag, Moederdag, niet nodig om in of uit te checken of een kaartje te kopen voor een rit met een van de bussen. Het vervoer van EBS volgt de normale zondagsdienstregeling.
De actie is onderdeel van de publieksvriendelijke acties die de vervoerder dit jaar organiseert omdat ze eind 2021 haar tienjarig bestaan vierde. Sinds 2019 verzorgt EBS het busvervoer rond Den Haag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!