Zangeres en musicalster April Darby in Vrijmibo

April Darby
April Darby
DEN HAAG - April Darby schuift vrijdagmiddag aan in Vrijmibo op Den Haag FM. April Darby (1991) is zangeres en musicalactrice. Ze is geboren in de Verenigde Staten, maar verhuisde nog voor haar eerste verjaardag naar Den Haag.
April heeft inmiddels al een imposante carrière in de muziek. Ze is te zien geweest in diverse dinershows in Studio 21 en de Nederlandse musicalproductie Sister Act. Naast hoofdrollen in de succesvolle producties The Bodyguard en Aida in Concert heeft zij meerdere keren in het Ziggo Dome gestaan met o.a. Grand van DJ Fedde le Grand en Let’s Dance van Humberto Tan.
Onlangs nog was April headliner tijdens het RNB ICONS-evenement van presentator John Williams in Ahoy. Ze heeft de Nederlandse versie van Beyoncé ingesproken en ingezongen in The Lion King Movie NL. Eerder deed ze mee aan het tiende seizoen van The voice of Holland (2019).

Solocarrie`re in de muziekwereld

Naast alle shows werkt April hard aan haar solocarrie`re in de muziekwereld. Zo heeft ze al singles zoals New York, Cold Shoulder en Falling Fast uitgebracht.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur live uitgezonden vanuit de bibliotheek aan het Spui. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!