Arcade Fire en Emeli Sandé in De Nieuwe Van Nierop

De Nieuwe Van Nierop | Illustratie: Ricco van Nierop
De Nieuwe Van Nierop | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Arcade Fire en Emeli Sandé.
Adele Emeli Sandé heet ze voluit, maar toen ze de muziek in ging, was er al een heel populaire Britse zangeres met haar voornaam, dus kennen we haar sinds hits als ‘Next to me’ en ‘Read all about it’ bij haar tweede naam. Zondagavond komt een pracht-track van haar nieuwste EP voorbij, net als een song van het langverwachte nieuwe album van de Canadese indie-rock lievelingen Arcade Fire.
Meer nieuwe releases zijn er van Taylor Swift, Leyla McCalla, Carly Rae Jepsen, Warpaint, Sharon Van Etten, Sigrid, Kehlani, The Chats en Belle & Sebastian. Tevens hoor je twee Top Gun-soundtracks; die oude ('Take my breath away') in een nieuwe cover-versie van Duncan Lawrence en van Lady Gaga de song bij de nieuwste Top Gun-film.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!