April Darby geeft eerste soloconcert in België

April Darby
April Darby
DEN HAAG - Binnenkort heeft April Darby haar eerste soloconcert in België. Op 18 mei geeft ze in Grand Café Horta in Antwerpen samen met gastheer (en bodyguard) Erik Goossens. Dit vertelde April Darby in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
'Ik heb afgelopen jaar in The Bodyguard mogen spelen in Antwerpen. Daar heb ik de rol van Rachel Marron gespeeld, in de gelijknamige film gespeeld door Whitney Houston', vertelt April. 'En mijn bodyguard werd gespeeld door Erik Goossens. En samen geven wij een concert op 18 mei.' Het is een vertrouwde rol voor April, in de periode van 2015 tot en met 2017 speelde ze de hoofdrol in The Bodyguard in het Beatrix Theater in Utrecht.
Het uitbreiden van haar carrière naar België kwam recent pas op haar pad, zo vertelt ze: 'Pas vanaf het afgelopen jaar heb ik de hoofdrol mogen spelen in The Bodyguard in Antwerpen. En dat is echt zó onwijs goed ontvangen. Ik heb daar toen ook een PR-optreden mogen doen bij het grootste late night-programma van België: Cooke & Verhulst (de talkshow met James Cooke & Gert Verhulst, red). Dat is echt met zo’n knal binnengekomen dat optreden daar, dat was echt bizar. De reacties waren zó lovend dat ik het bijna niet kon geloven. Mede hierdoor zijn we met de show zo’n succes geworden en is mijn naam daar gevallen'.
Er is nog een aantal kaarten te koop voor de show in Antwerpen, via de website van Grand Café Horta.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur live uitgezonden vanuit de bibliotheek aan het Spui. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!