Play-offwedstrijd NAC Breda - ADO Den Haag live te volgen bij Den Haag FM

Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl bij ADO Den Haag
Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl bij ADO Den Haag
DEN HAAG - ADO Den Haag treft dinsdagavond NAC Breda in de eerste ronde van de play-offs. De club hoopt op die manier terug te keren in de Eredivisie. De wedstrijd is vanaf 18.45 uur live te volgen via Den Haag FM. Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl leveren het commentaar.
ADO speelde dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en wist zich te plaatsen voor de play-offs en hoopt op een terugkeer in de Eredivisie. De eerste (uit-)wedstrijd staat voor dinsdagavond gepland. NAC Breda is de tegenstander. Zaterdagmiddag is de tweede pot in het Cars Jeans Stadion.
Cabaretier Sjaak Bral zegt een poging te doen om de middenstip op te eten als ADO het voor elkaar krijgt om te promoveren. 'Ik heb op een veiling voor het goede doel bij ADO Den Haag de middenstip bemachtigd. Als ADO promoveert vreet ik 'm op of doe in ieder geval een poging. Beloofd. Come on ADO!!!', schrijft hij op sociale media.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!