Anouk mag trouwen tijdens concert op Malieveld

Anouk bij Jinek
Anouk bij Jinek © screenshot uitzending Jinek
DEN HAAG - Anouk en haar partner Dominique kunnen op zaterdag 11 juni elkaar het jawoord geven tijdens haar concert op het Malieveld. De gemeente wijst de locatie eenmalig aan als trouwlocatie.
Het stadsbestuur heeft besloten om het Malieveld in juni eenmalig aan te wijzen als 'huis der gemeente' zodat Anouk daar tijdens haar concert kan trouwen. De Haagse zangeres kondigde eind april in de talkshow Jinek aan graag met haar partner Dominique te willen trouwen tijdens haar concert op het Malieveld.
Dominique wil het graag groots aanpakken vertelde ze bij Jinek. 'Het lijkt me gewoon een giller en het zou ontiegelijk leuk zijn om het met zo veel mensen te vieren. Wat is er nou groter dan dit?'

Stiekem getrouwd

De zangers ging anderhalf jaar geleden op één knie ging voor 'haar' Dominique. 'Ik ben nu twee keer in het geheim getrouwd en publiekelijk gescheiden, dus ik dacht: laat ik het eens andersom proberen; dan blijft de scheiding hopelijk uit', lacht ze.
Ze zou het leuk vinden als iedereen feestelijk gekleed gaat. 'Gewoon niet iets wat je normaal gesproken naar een veld aan zou trekken. Denk aan feestelijk, maar met kaplaarzen.' Ook weet ze al precies welk nummer ze na het huwelijk gaat spelen. Lachend: 'Nobody’s wife!'
Het is voor de gemeente mogelijk om zo'n aanwijzing te doen wanneer daar een verzoek voor wordt gedaan. Dat verzoek is op 13 april gedaan. De aanwijzing geldt voor een dag zodat er tijdens het concert getrouwd kan worden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!