Haagse nieuwsfoto van de maand nu ook te zien in de Spuistraat

DEN HAAG - Leegstaande winkelpanden in de binnenstad krijgen een make-over met 'Cultuur in de Etalage'. De etalages zijn gevuld met een vleugje cultuur van musea en poppodia uit de stad. In het voormalige pand van Hudson's Bay komt aan de kant van de Spuistraat de Haagse Nieuwsfoto van de maand te hangen.
De beteuterde gezichten van Groep de Mos, prins Harry bij de Invictus Games en bloemen na het tramdrama op Ypenburg. Dagelijks worden er vele nieuwsfoto’s gemaakt, beelden die een verhaal vertellen.
In Haags Bakkie op Den Haag FM wordt elke eerste maandag van de maand een beeldbepalende Haagse nieuwsfoto van de afgelopen maand besproken met Edouard van Arem van ANP en Tjeerd de Boer van Beeld en Geluid Den Haag. Vanaf dinsdag zijn die foto's ook te zien in de Spuistraat. Om 11.00 uur wordt de etalage onthuld door wethouder Saskia Bruines.

Cultuur in de Etalage

'Cultuur in de Etalage' is een uniek project waarbij winkelgebieden aantrekkelijker worden gemaakt met een vleugje cultuur van musea en poppodia uit Den Haag. Hiermee krijgen bezoekers van de binnenstad een kijkje in het culturele aanbod van Den Haag.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!