Journaliste Mieke van Dixhoorn (Den Haag Centraal) in Vrijmibo

Mieke van Dixhoorn
Mieke van Dixhoorn
DEN HAAG - Politiek verslaggever Mieke van Dixhoorn van het lokale weekblad Den Haag Centraal is vrijdag te gast in Vrijmibo op Den Haag FM. Ze werkt sinds 2015 voor de krant.
Mieke van Dixhoorn (1988) is na de middelbare school politicologie gaan studeren (2007 – 2011). Daar heeft ze zich gespecialiseerd in internationale betrekkingen. Vervolgens is ze in de mediawereld aan de slag gegaan. Via ondermeer de economieredactie van De Volkskrant is ze neergestreken bij Den Haag Centraal, waarvoor ze intensief de Haagse gemeentepolitiek volgt.
Ook wil ze de Haagse politiek begrijpelijker maken via de podcast ‘Wegwijs in het IJspaleis’. Deze podcast gaat over de weken direct na de gemeenteraadsverkiezingen. Wie bepaalt wat er de komende jaren gaat gebeuren in Den Haag?
Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag live vanuit de bibliotheek aan het Spui uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Presentatie: Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!