Spuigasten: D66-leider Robert van Asten over formatie

Robert van Asten
Robert van Asten © Den Haag FM
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM is zaterdag te gast: fractieleider Robert van Asten (D66).
Piet Hein Donner gaat proberen de formatie in Den Haag vlot te trekken. De voormalige CDA-minister en oud-vicepresident van de Raad van State wordt adviseur van de gemeenteraad en gaat zoeken naar een oplossing voor de ontstane impasse. De CDA-prominent is vrijdagmiddag tijdens een vertrouwelijke vergadering van de fractievoorzitters geschikt bevonden. De formatie in Den Haag is al twee keer mislukt, omdat te veel partijen elkaar uitsluiten. Hoe kijkt fractieleider Robert van Asten (D66) terug op het moeizame formatieproces? En op welke manier kan Donner wél een doorbraak forceren?
Luister via Spotify de laatste uitzendingen van Spuigasten terug.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in de centrale bibliotheek aan het Spui. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal, de stream op denhaagfm.nl of kom langs in de centrale bieb.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!