Kendrick Lamar en The Smile in De Nieuwe Van Nierop

The Smile
The Smile © RV
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Kendrick Lamar en The Smile.
Als je The Smile je niets zegt, kan dat kloppen – het is een nieuwe band die dit weekend hun debuutplaat uitbrengt. En toch ken je de bandleden; drummer Tom Skinner is van de jazzband Sons of Kemet, gitarist Jonny Greenwood maakt soundtracks van grote films en zit in Radiohead, waarvan ook zanger Thom Yorke in deze nieuwe formatie zit. Een soort lossere Radiohead krijg je dan. Zondagavond hoor je een track van debuut, tevens werk van het langverwachte nieuwe album van Kendrick Lamar.
Meer nieuwe releases zijn er van Florence + The Machine, Bear’s Den, The Black Keys, Paolo Nutini, Måneskin en zomerse tracks van Tangarine en Rosie Darling. De Top 3 is geheel Haags met nieuwe clubbangers van Prins S & De Geit, Ava Nova en Goldband.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!