BOEKIDS & Colette in Het Woordenrijk

BOEKIDS 2022
BOEKIDS 2022
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond gesprekken met Ellen van Heijningen van BOEKIDS en met Istvan Kops van Antiquariaat Colette.
BOEKIDS is terug. Het boekenfestival voor de jeugd barst volgend weekend weer ouderwets los in de Pip en de Centrale Bibliotheek met workshops, voorleessessies, theatermakers en optredens van schrijvers en muzikanten als Roosbeef en Donnie. We spreken met Ellen van Heijningen over de terugkeer van het festival. Tevens in de uitzending Istvan Kops een literaire duizendpoot die recensies schrijft, de boekenpodcast Boomer & Millennial maakt en mede-eigenaar is van Antiquariaat Colette.
Het Woordenrijk bij Colette | Illustratie: Ricco van Nierop
Het Woordenrijk bij Colette | Illustratie: Ricco van Nierop
Samen met tweedehands-boekhandel Colette (Reinkenstraat 45) organiseren we weer Het Woordenrijk Live, waar op zondagmiddag 22 mei vanaf 13:00 voordrachten zijn van Anne-Tjerk Mante (poëzie), Viktoria Gopko (Ukraiense poëzie + vertalingen), Kristel Snellen (korte verhalen) en Eveline de Bruin (muziek).
Zoals elke week hoor je ook vanavond de literaire agenda voor Den Haag en veel Nederlandstalige muziek.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over de Haagse literatuur, elke zondag van 20 tot 21 uur gepresenteerd door Ricco van Nierop. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen
.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!