Wat drijft sociaal ondernemers? Je hoort het in het nieuwe programma Drijfveer op Den Haag FM

Presentator Amy Helsloot van Drijfveer
Presentator Amy Helsloot van Drijfveer © Den Haag FM
DEN HAAG - Op Den Haag FM hoor je vanaf vrijdag een nieuw programma én een nieuwe stem: Drijfveer met Amy Helsloot. Een inspirerend radioprogramma dat in het teken staat van wat sociaal ondernemers drijft om vanuit de markt maatschappelijke impact te maken.
Elke vrijdag ontvangt Amy van 16.00 tot 17.00 uur sociaal ondernemers die in Den Haag actief zijn. 'Sociaal ondernemen laat zien dat geld verdienen én impact maken hand in hand kan gaan. Ik ben benieuwd vanuit welke persoonlijke drijfveer sociaal ondernemers zich inzetten. Ik heb er heel veel zin in', zegt Amy.
In de eerste aflevering te gast: Shemar Holmond van de Academy of Potential, een bijlesinstituut voor kinderen en jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

'Verbindende rol in de samenleving'

'Ik ben heel blij met de komst van Drijfveer', zegt zakelijk leider Pelle Matla van Den Haag FM. 'Ik vind het belangrijk dat Amy het verhaal van sociaal ondernemers uit Den Haag nu wekelijks bij ons op zender brengt. Zij spelen een verbindende rol in de samenleving. Als lokale omroep wil je dat over het voetlicht brengen. Wat ik ook wil markeren: Drijfveer is dit jaar al het derde vrijwillige radioprogramma dat bij ons on air gaat, na Haags Groen en Vrijmibo. Dat laat zien dat enthousiaste radiomakers Den Haag FM weten te vinden, en dat kan ik alleen maar toejuichen!'
Drijfveer: elke vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur op Den Haag FM. Presentatie: Amy Helsloot. Uitzending gemist? Drijfveer is ook als podcast te beluisteren.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!