Ilse DeLange, Rinus Gerritsen en De Dijk: de zomerconcerten in het Zuiderparktheater op een rij

De Dijk, Edwin Evers Band en Ilse DeLange staan deze zomer in het Zuiderparktheater
De Dijk, Edwin Evers Band en Ilse DeLange staan deze zomer in het Zuiderparktheater
DEN HAAG - Het Zuiderparktheater bruist deze zomer weer van de live muziek. Jazz, rock, hiphop, klassiek, songwriters of musicals, van alles komt voorbij. Grote namen als Ilse DeLange, Ellen ten Damme, De Dijk en Selah Sue geven er een concert. En er zijn verschillende festivals.
Zo treedt het Residentie Orkest op, is er het I Love HipHop festival en het Haags Beat Festival met Podium aan Zee. Wij zetten alle concerten voor je op een rij.

I Love HipHop festival: 3 dagen lang

Ook dit jaar is er weer een fijne samenwerking tussen Stichting Aight en het Zuiderparktheater. Van het in totaal vijf dagen durende festival neemt I love Hiphop festival drie dagen de intrek in het theater. Verwacht verrassende acts uit de urban muziekstijl, Haags jongtalent en verbluffende breakdance battles.
Datum: vrijdag 29 juli t/m zondag 31 juli. De early bird-kaarten kosten 10 euro voor een enkele dag. Voor twee dagen betaal je 15 euro per persoon.
Lees alles over het hiphopfestival op de site van het Zuiderparktheater.

Jazz in the Park

Samen met programmeur en muzikant Michael Varekamp presenteert het Zuiderparktheater Jazz in the Park. Drie avonden lang is er een wisselend jazzrepertoire te horen dat de grenzen van het genre maximaal opzoekt. Jong talent zal haar opwachting maken.
Datum: vrijdag 15 juli, vrijdag 26 augustus, zaterdag 24 september.
Kaarten kosten 10 euro per persoon. De kaartverkoop start vrijdag 27 mei om 10.00 uur.

Haags Beat Festival

Rinus Gerritsen, Loïs Lane, Peter Koelewijn, Rob Bolland, Nico Dijkshoorn, Erwin Nyhoff, Bintangs, Rocktown Buddy’s en meer surprises. Een daverende herbeleving van de Haagse Beat. Een eerbetoon aan de artiesten die Den Haag voor eeuwig op de kaart hebben gezet in de geschiedenis van de popmuziek. Het festival vindt voor de vierde keer plaats.
Datum: zondag 14 augustus. De kaartverkoop is gestart.
Lees alles over het Haags Beat festival op de website van Podium aan Zee.

Residentie Orkest Zomerconcert

Net als ieder jaar presenteert het stadsorkest een daverend zomerconcert. Het muzikale programma heeft een zwoel zomeravond gevoel. Met de verleidelijkheid van Bizets Carmen, een zoet-zwierige Summer Evening van Delius, vrolijke dartels in Milhauds Scaramouche. En tot slot Griegs Peer Gynt. Onder leiding van Dirigent Sander Teepen en met gastartiest saxofonist Femke Steketee.
Datum: Zondag 28 augustus, kaarten kosten 10 euro per persoon. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.
Meer informatie over dit concert vind je op de site van het Zuiderparktheater.

Musical Autumn Night

Nathan Markuszower Theaterproducties brengt voor de derde keer een musicalconcert. De Musical Autumn Nights staan garant voor de perfecte start van jouw theaterseizoen. April Darby (The Bodyguard & Aida), Esmée Dekker (Rocky Horror Show & Evita), Tessa Sunniva van Tol (Tarzan & Anastasia), David van den Tempel (Titanic & Soldaat van Oranje) en René van Kooten (Evita & Titanic) trakteren je op de beste en mooiste musicalnummers uit hun eigen carrières afwisselend met beroemde klassiekers en nieuwe musicalhits.
Datum: zondag 18 september. Kaarten kosten 29,50 euro.
Meer informatie vind je op deze site van het Zuiderparktheater.

Zuiderpark Live: internationale acts!

Ook zijn er deze zomer concerten van verschillende artiesten zoals Ilse DeLange, Ellen ten Damme, Asaf Avidan, Suzanne Vega, Seasick Steve, St Paul & The Broken Bones, Clouseau en Selah Sue.
Meer informatie over die concerten vind je in de agenda van het Zuiderparktheater.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!