Kunstlicht met Wouter Monden

Wouter Monden
Wouter Monden © Jannick Hamberg
DEN HAAG - Er zullen inmiddels weinig podia zijn die comedian Wouter Monden niet kent. Daarnaast maakt hij de Elektra Podcast, waarin hij met collega's praat over de meest bizarre of lastige voorstellingen en speelplekken.
Op 28 mei staat Wouter met zijn voorstelling in PePijn. In Kunstlicht vertelt hij over zijn nieuwe voorstelling 'geen Punt' en over zijn podcast.
Verder in Kunstlicht te gast is Arne Sybren Postma, regisseur bij het VrijTheater. Deze Haagse toneelvereniging brengt deze en volgende maand twee toneelstukken op de planken van de Libanees-Canadese schrijver Wajdi Mouawad. De stukken heten Kust en Branden. Sybren Postma regisseert Branden, en zijn collega Marian Pankow regisseert Kust. Ze spelen zich beide af in een door oorlog verscheurd land. Het zijn indringende verhalen over geweld en veerkracht, liefde en verlies, hoop en verandering.
Kust gaat vrijdag 27 mei in première, Branden is vanaf 3 mei te zien in Theater De Kunsthut aan de Zaanstraat in Den Haag. Op vier zondagen in juni zijn beide stukken als marathon achter elkaar te zien, op andere data zijn ze los van elkaar te bezoeken. Kijk voor alle informatie en reserveringen op deze website.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!