Harry Styles en Sniester-tips in De Nieuwe Van Nierop

Sniester en Styles
Sniester en Styles
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Harry Styles en Sniester-tips.
Festival Sniester is terug, afgelopen najaar hielden ze tussen de lockdowns in al wel een editie, maar volgend weekend is het festival keihard terug. Met de nadruk op hard, want stevige rock is nog duidelijker in de line-up te vinden. Met punkrock van old-timers (Toy Dolls) en heel veel jonge bands met vuige rock & roll. In de uitzending enkele tips met nieuwe releases van festivalbands Elephant, POM en uit Den Haag Tousch en Wodan Boys. Van kleine aankomende (snie)sterren naar een hele grote ster, want natuurlijk ook aandacht voor de nieuwe plaat van Harry Styles die volstaat met pure feel-good-popsongs.
Meer nieuwe releases zijn er van John Legend, Lykke Li, Ben Folds, Hanson, Porridge Radio, Rina Sawayama, Foals en opvallende combi’s als Diana Ross met Tame Impala en Mavis Staples met Levon Helm. Tevens een paar toffe covers, zo doen She & Him de Beach Boys en Benny Sings doet een Engelstalige versie van ‘Frankfurt Oder’ (de song die in ’t Nederlands beter bekend is als ‘Zoutelande’ van Blof).
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!