The Other Book Fair en Boekencurator in Het Woordenrijk

The Other Book Fair
The Other Book Fair
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond gesprekken met Lula Valletta van The Other Book Fair en boekentips van de Boekencurator.
The Other Book Fair (27-29 mei in Den Haag) stelt, zoals de titel al zegt, het andere boek centraal. Dan moet je denken aan kunstboeken, artistieke publicaties en art-zines door middel van presentaties, workshops, gesprekken en tenstoonstellingen in Quartair, HOK Gallery en de Grafische Werkplaats. We spreken met organisator Lula Valletta.
Boekencurator Corina Maduro is weer in de studio met een mooie boekentip en ze zal uitleg geven over de leesclubs die ze leidt. Het Gedicht van de Week is van Edith de Gilde en zoals elke week hoor je ook de literaire agenda voor Den Haag en veel Nederlandstalige muziek. De presentatie is in handen van Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.
Het Woordenrijk is een radioprogramma over de Haagse literatuur, elke zondag van 20 tot 21 uur. Het werd in 2012 opgericht door Harry Zevenbergen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!