Jamie Westland over De Verraders: 'De hele dag liegen, dat neem je mee naar bed'

© RTL/William Rutten
DEN HAAG - Een heuse slijtageslag, zo noemt DI-RECT-drummer Jamie Westland zijn deelname aan het tv-programma De Verraders. 'De hele dag door liegen. Dat neem je mee naar bed. En slapen? Hahaha, nou.. pfff. Max 4 uur per nacht misschien', schrijft hij op Instagram.
LET OP. Dit artikel bevat spoilers.
Tijdens een van de lockdowns werd Jamie gevraagd voor het tweede seizoen van het tv-programma. Hij vertelt dat hij het spel al vaker met vrienden speelde. Vrijdag moest hij het RTL-programma tijdens de halve finale verlaten, omdat hij ontmaskerd werd als verrader. Op Instagram blikt hij terug op het 'mega zware tv-avontuur'.
'Het doet enorm veel met je', schrijft Jamie. 'Kon in mezelf nog in de spiegel aankijken? Dat was verdomde lastig kan ik jullie vertellen.' Terugblikkend noemt Jamie het 'misschien wel de grootste leerschool die ik ooit heb meegemaakt wat betreft het leven en hoe ik in het leven sta'.

Het Perfecte Plaatje

Jamie deed al vaker mee aan tv-programma's. Zo won hij een seizoen van het fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje en zong hij - gehuld in een groot pak - met Spike een nummer tijdens The Masked Singer.
De Verraders: In een Limburgs kasteel strijden achttien BN'ers om een grote zilverschat. Enkele van hen zijn in het geniep Verraders en weigeren die pot te delen. De rest van de kandidaten zijn de Getrouwen en zij doen er alles aan om de Verraders in hun midden te identificeren voor het te laat is. Want de Verraders zetten overdag iedereen tegen elkaar op en 'vermoorden' iedere nacht een medekandidaat.
Volgende week is de finale van De Verraders. Frank Evenblij, Stefano Keizers (verrader), Toine van Peperstraten, Dionne Slagter en Steven Brunswijk zitten nog in het programma.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!