Een stukje Parijs op het Lange Voorhout tijdens markt Haags Montmartre

© Haags Montmartre (Marktland Evenementen BV)
DEN HAAG - Waan je in het prachtige Montmartre van Parijs tijdens de Haags Montmartre dit weekend. Op het Lange Voorhout staan meer dan 150 kramen met kunst, brocante, lifestyle en vintage. Er is muziek en natuurlijk zitten er karikaturisten, zoals in de Parijse wijk.
Van sculpturen tot schilderijen en van vintage parels tot antiek, er is van alles te vinden op de markt deze zaterdag en zondag. Uiteraard zijn er ook eetkramen aanwezig, zoals de de Franse crêpe.
En zoals het Montmartre betaamd zijn er ook verschillende karikaturisten die gratis een karikatuur van je maken. Zoals bijvoorbeeld Rembrandt van Gein.
© Marktland Evenementen BV
Ook is er een kunstwedstrijd. Verschillende Haagse kunstschilders stellen hun werk tentoon en het publiek is de jury. Wil je zelf graag aan de slag? Dat kan. Op het terras kan je gratis een schilderij maken. Ook kinderen kunnen die activiteit doen.
Haags Montmartre vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei van 10.00 tot 17.00 uur.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!