Eerste finalewedstrijd Excelsior Rotterdam - ADO Den Haag live bij Den Haag FM

Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl bij ADO Den Haag
Verslaggevers Pim Markering en Jim van der Deijl bij ADO Den Haag
DEN HAAG - ADO Den Haag speelt dinsdagavond haar eerste finalewedstrijd tegen Excelsior Rotterdam. Het wedstrijdverslag en een voorbeschouwing van Pim Markering en Jim van der Deijl is vanaf 19.00 uur te volgen op Den Haag FM. De wedstrijd in het Van Donge & De Roo Stadion wordt om 20.00 uur afgetrapt.
Wanneer de ploeg onder leiding van trainer Giovanni Franken de finalewedstrijden weet te winnen van Excelsior kan de club terugkeren in de Eredivisie. De wedstrijd in het Rotterdamse stadion wordt dinsdag om 20.00 uur afgetrapt, met een uitverkocht uitvak. Zondag is de return in het uitverkochte Cars Jeans Stadion.
Binnen het team heerst er vertrouwen over het verloop van de wedstrijden. 'Mensen weten niet hoe erg wij één team zijn. We zijn allemaal verschillende karakters die heel goed matchen. We proberen elkaar te begrijpen en staan altijd achter elkaar. Zodra het fluitsignaal klinkt zijn we niet te stoppen', aldus verdediger Jamal Amofa.
ADO speelde dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie, wist zich te plaatsen voor de play-offs en gaat nu voor een terugkeer in de Eredivisie.
LEES OOK:

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!