María (16) uit Mexico zoekt gastgezin in Den Haag

María
María © Travel Active
DEN HAAG - Eind augustus maken tientallen uitwisselingsstudenten van over de hele wereld hun droom waar door een periode ondergedompeld te worden in de Nederlandse cultuur en gewoontes. Zo ook María (16) uit Mexico die haar Nederlandse droomjaar wil doorbrengen in Den Haag. Voor haar zoekt uitwisselingsorganisatie Travel Active een gastgezin dat haar een warm thuis kan bieden tot de zomervakantie 2023.
María is een actief meisje en vindt het leuk om honden uit te laten, films te kijken of domino te spelen. Ze leest graag, haar favoriete genres zijn fantasieromans en thrillerromans. Verder is ze ook sportief: ze speelt vijf keer per week tennis.
Haar grootste doel is om te genieten van het leven en dat wil ze dan ook gaan doen als ze in Nederland is. 'Ik wil naar Nederland om uit mijn comfortzone te stappen, een nieuw perspectief te zien en natuurlijk ook de mooie Nederlandse tulpen', zegt ze.

Kost en inwoning

Travel Active organiseert evenementen voor scholieren en gastgezinnen, zodat zij elkaar leren kennen en ervaringen kunnen uitwisselen. Een buitenlandse scholier in huis nemen, is op vrijwillige basis. Het gastgezin voorziet in kost en inwoning. De overige kosten zijn voor rekening van de scholier of Travel Active.
Wil je meer over María weten of over het High School Holland-programma? Neem dan voor meer informatie contact op met High School Holland.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!