De Kraaien, Prins S. en de Geit en Residentie Orkest maken line-up Parkpop compleet

Prins S en de Geit en De Kraaien
Prins S en de Geit en De Kraaien
DEN HAAG - De toevoeging van optredens van Haagse artiesten als De Kraaien en Prins S. en de Geit en twee programma's van het Residentie Orkest maken het programma voor de veertigste editie van Parkpop compleet.

Haags Veld

Evenals MOVNT, LYMPVS, Yaëll Campbell, Wodan Boys, Silver Lake, Fuzzy Teeth en Coocoo zullen De Kraaien en Prins S. en de Geit op zondag 12 juni optreden op podia op het Haags Veld. De line-up is tot stand gekomen door een samenwerking met Musicon, Popradar, PIP en Stichting Aight.
Het Residentie Orkest komt die dag met twee bijzondere programma’s: Stage Your Voice en Notes, Beats & Bars

I LOVE HIPHOP Area

Ook zal bij het festival op het Malieveld de I LOVE HIPHOP Area terugkeren met een grote graffiti wand, de NBL Grand Slam en vele showcases van opkomende artiesten. Daarnaast verzorgen PIP en MALIEMADNEZZ de PIP Area op het Malieveld Skatepark.
Scholieren uit Den Haag en omgeving kunnen zich met elke vorm van podiumkunst presenteren op YOURSTAGE. Ook is er een cultuurmarkt voor bezoekers waar muziek- en dansworkshops kunnen worden gevolgd.

Donnie, DI-RECT & Goldband

Eerder werd al bekend dat rapper Donnie samen met Mart Hoogkamer, Frans Duijts, René Froger en Willie Wartaal zal optreden op het hoofdpodium. Daarnaast zijn er die zondag optredens van DI-RECT, Goldband, Froukje, Maan, UB40 ft. Ali Campbell en Kevin & The Animals komen optreden op de veertigste editie van Parkpop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!