Spuigasten: Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Nur Icar (DENK) over formatie

Robert Barker (links) en Nur Icar (rechts)
Robert Barker (links) en Nur Icar (rechts) © Gemeente Den Haag
DEN HAAG - In het politieke radioprogramma Spuigasten op Den Haag FM zijn zaterdag te gast: fractievoorzitters Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Nur Icar (DENK).
Een dikke twee maanden na de gemeenteraadsverkiezingen staat eindelijk de inhoud centraal in Den Haag. De afgelopen weken is het in de formatie steeds gegaan over welke partijen wel en welke niet met elkaar in een coalitie wilden stappen, maar nu hebben vijf partijen het vertrouwen in elkaar uitgesproken. D66, VVD, GroenLinks, PvdA en CDA gaan de komende tijd werken aan een coalitieakkoord.
Wat vinden fractievoorzitters Robert Barker (Partij voor de Dieren) en Nur Icar (DENK) van het formatieproces? En hoe kijken zij naar hun eigen rol in deze formatie?
Luister via Spotify de laatste uitzendingen van Spuigasten terug.
Spuigasten is een wekelijks actueel politiek radioprogramma van Den Haag FM. Elke zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur ontvangt Ivar Lingen zijn gasten in Amare aan het Spuiplein. Volg het live op de radio via Den Haag FM, via het tv-kanaal of de online stream op denhaagfm.nl.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!