Neem een vlucht door de nieuwe Mediamarkt aan de Grote Marktstraat

© MediaMarkt
DEN HAAG - De MediaMarkt aan de Grote Marktstraat heeft sinds donderdag een nieuw onderkomen aan nummer 48a, in het voormalig pand van warenhuis Hudson's Bay. Sjaak Bral opende de nieuwe vestiging in eigen stijl onder belangstelling van het winkelend publiek. Ook acteur en televisiekok Hugo Kennis was aanwezig voor een meet and greet.
De keten wilde graag verhuizen vanwege de betere locatie. 'Dit pand ligt veel centraler en is klantvriendelijker. 'Het wordt top of the bill', zegt woordvoerder Edward Verheij. Er is een smart bar (een reparatieruimte) en een plek om bestelde producten op te halen.
'Op de twee ruimtelijk en goed verlichte verdiepingen kunnen de klanten het uitgebreide assortiment van MediaMarkt zien en beleven'. Met beelden die zijn opgenomen met een speciale drone hoef je voor een eerste indruk niet meer naar het centrum af te reizen. Bekijk ze hier:
Op donderdag kunnen bezoekers nog van alles beleven tijdens de openingsdag. Zo kan je je portret laten maken door een digitale sneltekenaar, de nieuwste videospellen spelen en meedoen met een coffee tasting.
De nieuwe vestiging werd feestelijk geopend met Sjaak Bral (rechts)
De nieuwe vestiging werd feestelijk geopend met Sjaak Bral (rechts) © MediaMarkt

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!