Springsteen-covers en Maxine in De Nieuwe Van Nierop

Maxine
Maxine © Rosella Fennis
DEN HAAG - In het zondagse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop onder meer verse muziek van de Haagse Maxine en Springsteen-covers. Het programma is er voor een keertje pas om 21:00, na het verslag van de ADO-mannen op Den Haag FM.
Maxine van Breukelen schrijft al een paar jaar songs voor anderen (zoals Maan), geeft songwriter-les aan het Haagse Ready 2 Play en bracht de afgelopen jaren een reeks toffe Engelstalige tracks uit. Deze week kwam ze ineens met de Nederlandstalige song ‘Voor altijd’ en mocht ze gelijk optreden op NPO1 bij Pop22. Vanavond hoor je die single net als een drietal Bruce Springsteen-covers door zangeressen van het verzamelalbum ‘Ladies sing The Boss’.
Meer nieuwe releases zijn er van Dua Lipa & Calvin Harris, Liam Gallagher, Ed Sheeran, Wilco, Tim Knol, Stars, Suede, beabadoobee en soul-muziek van Gabriels. Tevens een geweldige comeback-single van zangeres Naaz.
De Nieuwe Van Nierop wordt voor deze ene keer zondagavond van 21.00 tot 22.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!