Hoe schoon is het en hoe veilig voel je je? Gemeente wil jouw mening over zwembaden

© AllGo (Unsplash)
DEN HAAG - De gemeente heeft een enquête gelanceerd waar Hagenaars hun mening kunnen geven over de zwembaden in de stad. 'We willen weten waar we het goed doen en waar we kunnen verbeteren', zegt de gemeente. Deelnemers kunnen, afhankelijk van waar ze het vaakst komen of zijn geweest, hun mening geven over zwembaden de Blinkerd, de Houtzagerij, de Waterthor, het Zuiderpark, het Hofbad of Overbosch.
In de enquête komen verschillende thema's aan bod, zoals veiligheid, hygiëne en de tarieven. Ook als je niet regelmatig een zwembad bezoekt, kan je de vragenlijst invullen. 'Als niet-bezoeker stellen we je ook graag enkele vragen', laat de gemeente weten.
Met het invullen van de enquête red je tevens een vierkante meter aan bedreigd regenwoud via natuurbeschermingsorganisatie World Land Trust. Ook maken deelnemers kans op waardebonnen van 250 euro. Of je dat hebt gewonnen, weet je direct na deelname.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!