Kom jij donderdag in de problemen door de HTM-staking? Wij brengen je naar je bestemming

Trams op de Kalvermarkt
Trams op de Kalvermarkt © Den Haag FM
DEN HAAG - Aanstaande donderdag wordt er bij HTM gestaakt. Dat betekent dat er in de regio Haaglanden geen bussen en trams rijden. Kom jij door deze staking ontzettend in de problemen en wil jij je verhaal vertellen bij Omroep West en Den Haag FM? Dan brengen wij je naar plaats van bestemming.
De medewerkers van HTM staken komende donderdag omdat de Haagse stadsvervoerder weigert de looneisen van de vakbonden in te willigen. Niet alleen het openbaar vervoer in Den Haag zal stil komen te liggen op 2 juni, ook in omliggende plaatsen zoals Rijswijk, Zoetermeer, Leidschendam en Voorburg rijden geen trams en bussen van HTM.
Heb jij donderdag een belangrijke afspraak staan, moet je naar je werk of is er een andere reden dat je in de problemen komt door de staking? Dan horen wij graag je verhaal. In ruil daarvoor zorgen wij met ons speciale busje van Omroep West en Den Haag FM dat je alsnog op de plek van bestemming komt. Je kan je opgeven door te mailen naar staking@omroepwest.nl. We maken zelf een selectie van wie we kunnen helpen en laten je het in dat geval natuurlijk van tevoren weten.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!