Zo ziet de complete line-up van Parkpop er volgende week uit

Parkpop 2019 Richard Mulder
Parkpop 2019 Richard Mulder
DEN HAAG - Nog iets meer dan een week wachten en dan is het eindelijk tijd voor de veertigste editie van Parkpop op het Malieveld. Het festival wordt op het hoofdpodium afgetrapt door Froukje en UB40 ft. Ali Campbell het festival af. De Kraaien is de finale act op het Haags Podium.
In chronologische volgorde staat Froukje om 13.00 uur als eerste op het podium, gevolgd door Kevin & The Animals, Donnie XL, Goldband, Maan en DI-RECT. UB40 ft. Ali Campbell sluiten de avond vanaf 21.30 uur af.
Op het Haags Podium trapt Coocoo om 13.00 uur af, gevolgd door twee programma's van het Residentie Orkest. Om drie uur in de middag is het tijd voor Fuzzy Teeth en ruim een uur later staat Silver Lake on stage. In de avond is het achtereenvolgens de beurt aan Wodan Boys, Yaëll Campbel, Prins S. en De Geit, MOVNT OLYMPVS en De Kraaien.
Ook zal bij het festival op het Malieveld de I LOVE HIPHOP Area terugkeren met een grote graffiti wand, de NBL Grand Slam en vele showcases van opkomende artiesten. Daarnaast verzorgen PIP en MALIEMADNEZZ de PIP Area op het Malieveld Skatepark.
Scholieren uit Den Haag en omgeving kunnen zich met elke vorm van podiumkunst presenteren op YOURSTAGE. Ook is er een cultuurmarkt voor bezoekers waar muziek- en dansworkshops kunnen worden gevolgd.
De 40ste editie van Parkpop is op 12 juni op het Malieveld in Den Haag. Het festival begint om 12.00 uur en is gratis toegankelijk.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!