Splendid en Michael Franti in De Nieuwe Van Nierop

De Nieuwe Van Nierop | Illustratie: Ricco van Nierop
De Nieuwe Van Nierop | Illustratie: Ricco van Nierop
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Splendid en Michael Franti.
Michael Franti ken je van Spearhead (en daarvoor nog Beatnigs en Disposable Heroes) en als hij geen maatschappelijk bewuste songs maakt, dan maakt hij vrolijke liedjes die passen bij het zomerse weer. In het beste geval combineert hij dat, zoals op zijn nieuwste album ‘Follow your heart’ waarvan je zondagavond een track hoort. Net als van de Scheveningste band Splendid die na een paar jaar solo-werk van Nachtburgemeester Pat Smith, terug zijn met een zomerse single.
Meer nieuwe releases zijn er van Post Malone samen met Fleet Foxes, Angel Olsen, Andrew Bird, KT Tunstall, Typhoon, Chef’Special, Wulf en een combi van rapper Engel en zanger Paul de Munnik. Tevens comeback-songs van Beth Orton, Mary Gauthier en de Yeah Yeah Yeahs.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!