Alexander Franken en Poetry International in Het Woordenrijk

Poetry International
Poetry International
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond gesprekken met Jan Baeke van Poetry International en poëzie van Alexander Franken.
In Rotterdam vindt komende week voor de 52e keer het Poetry International plaats. Het grootste poëzie-festival van Europa startte in 1970 met enkele dichters en vertalers en is uitgegroeid tot een zeer veelzijdig festival, waarbij voordrachten van internationale dichters nog centraal staan, maar ook veel interviews, kunstprojecten en dit jaar ook een filmprogramma. We blikken vooruit met directeur Jan Baeke.
Alexander Franken zal het Gedicht van de Week verzorgen en naast eigen werk ook nog een ode brengen aan een dode dichter. Anderkaffer Schrijft levert een kort verhaal en zoals elke week hoor je de literaire agenda voor Den Haag en veel Nederlandstalige muziek. De presentatie is in handen van Adrienne van de Nieuwegiessen en Ricco van Nierop.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!