Werkzaamheden voor nieuw asfalt De Mient begonnen, weg zeven weken afgesloten

De Mient bij het kruispunt Laan van Nieuw Eik en Duinen
De Mient bij het kruispunt Laan van Nieuw Eik en Duinen © Sander Foederer/Gemeente Den Haag
DEN HAAG - De komende zeven weken moet je er rekening mee houden dat er werkzaamheden zijn op De Mient. Tussen de Kamperfoeliestraat en de Laan van Eik en Duinen komt er nieuw asfalt. De werkzaamheden beginnen vandaag, 7 juni, en zullen duren tot 22 juli.
Onderdeel van het werk is dat er aan beide kanten van de weg de parkeerplekken opnieuw worden bestraat en er komt een nieuwe inrit naar het parkeerterrein.
Tijdens de werkzaamheden rijdt HTM-bus 21 tijdelijk een andere route. Voor fietsers en voetgangers is het wel mogelijk om via de stoep de weg te gebruiken. De weg zal tijdens de werkzaamheden afgesloten zijn voor autoverkeer, dat moet omrijden.
Kaart met de omleidingen voor autoverkeer
Kaart met de omleidingen voor autoverkeer © Gemeente Den Haag

7 tot 27 juni

Door het werk is de weg eerst van 7 tot 27 juni in beide richtingen afgesloten vanaf de inrit van het parkeerterrein tot aan de Kamperfoeliestraat. Daardoor zijn ook de parkeervakken niet bereikbaar.

27 juni tot 18 juli

In de tweede periode (27 juni tot 18 juli) wordt er gewerkt, in beide richtingen, vanaf de inrit van het parkeerterrein tot aan de Laan van Eik en Duinen. Dat deel van de weg is dan afgesloten en de parkeerplekken zijn onbereikbaar. Het parkeerterrein is via de kant van de Kamperfoeliestraat wel bereikbaar.

Asfalteren in laatste week

In de laatste week (18 tot en met 22 juli) is de weg in beide richtingen afgesloten vanaf de Kamperfoeliestraat tot aan de Laan van Eik en Duinen om te worden geasfalteerd.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!