Cadeaus zijn 'absoluut niet nodig' voor huwelijk van Anouk en Dominique, liever steun aan goed doel

Anouk bij Jinek
Anouk bij Jinek © screenshot uitzending Jinek
DEN HAAG - Anouk en haar verloofde Dominique zullen zaterdag op het Malieveld elkaar het jawoord geven, maar de twee hoeven geen cadeaus. Die zijn 'absoluut niet nodig', schrijft de zangeres op Instagram. 'Maar mocht je het toch leuk vinden om ons iets te geven, dan zouden wij je willen vragen om een donatie te doen aan Triple ThreaT.'
In het bericht op sociale media stelt Anouk voor om, wanneer mensen iets willen geven, een donatie te doen aan Triple ThreaT, een organisatie die zich middels sport, cultuur en lifestyle inzet voor jongeren.
Het huwelijk met Dominique wordt het derde huwelijk voor de zangeres, ze ging anderhalf jaar geleden op één knie voor haar partner. Eerder was ze getrouwd met haar toenmalige manager Edwin Jansen en later met Remon Stotijn (van Postmen). '3 maal scheepsrecht', schrijft de zangeres. In het programma Boerderij Van Dorst liet de zangeres weten de naam van haar partner aan te zullen nemen.

Huwelijk op Malieveld

Het huwelijk tussen Anouk Teeuwe en Dominique Schemmekes vindt zaterdag plaats bij het optreden van de zangeres op het Malieveld. De gemeente Den Haag besloot toestemming te geven om het Malieveld eenmalig aan te wijzen als trouwlocatie.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!