Aanvragen BSN-nummer of verblijfsvergunning kan de rest van het jaar ook in Segbroek

Stadsdeelkantoor Segbroek
Stadsdeelkantoor Segbroek
DEN HAAG - De rest van het jaar is het ook mogelijk om bij stadsdeelkantoor Segbroek om een aantal zaken te regelen die te maken hebben met de Basisregistratie Personen (BRP). Bij het stadsdeelkantoor aan de Fahrenheitstraat kun je terecht voor een eerste inschrijving, hervestiging en registratie brondocumenten. De mogelijkheid komt er om de druk op de balies van het stadhuis en bij stadsdeelkantoor Leyweg te verminderen, daar had men te maken met lange wachttijden.
Door aanvragen voor onder meer een BSN-nummer of een verblijfsvergunning te verplaatsen naar Segbroek hoopt de gemeente de druk op de andere balies te verminderen en inwoners sneller te kunnen helpen. Om de druk aan te kunnen heeft men nieuw personeel ingezet, is de balie in het stadhuis ook op zaterdag open en is er ruimte voor mee afspraken.
Het stadsdeelkantoor in Segbroek is op doordeweekse dagen geopend van half negen in de ochtend tot half vijf in de middag. Je kunt er terecht om buitenlandse documenten te laten registreren in het BRP, een eerste inschrijving in het BRP te doen of een herinschrijving te regelen. Voor andere zaken, zoals het aanvragen van paspoorten, ID-kaarten en rijbewijzen, moet men uitwijken naar het stadhuis of stadsdeelkantoor Leyweg.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!