Gewapende overval op juwelier Dierenselaan; politie zoekt naar de daders

© Regio15
DEN HAAG - Donderdagmiddag heeft rond 12.00 uur een gewapende overval plaatsgevonden op een juwelierszaak aan de Dierenselaan, meldt nieuwssite Regio15. De daders zijn gevlucht, waarna werd opgeroepen om uit te kijken naar vier mannen en één vrouw. Of er iets buit is gemaakt, is niet bekend.
Een vrouw zou bij de zaak hebben aangebeld, waarna de vier mannen met bivakmutsen naar binnen stormden en de winkel overhoop haalden. Er heeft zich mogelijk een worsteling voorgedaan, waarbij een personeelslid gewond is geraakt. Deze is naar het ziekenhuis overgebracht. De mannen zouden zijn weggerend in de richting van de La Reyweg. De politie is naar ze op zoek en roept getuigen op zich te melden.
Het is niet de eerste keer dat de juwelier aan de Dierenselaan met dergelijke ongeregeldheden te maken krijgt; in april is deze nog overvallen. De juwelierszaak die daarvóór in het pand gevestigd zat, is binnen een jaar twee keer getroffen door een ramkraak.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!