Grauzone-tips en Silver Lake in De Nieuwe Van Nierop

Silver Lake
Silver Lake © Danique van Kesteren
DEN HAAG - In het wekelijkse radioprogramma De Nieuwe Van Nierop op Den Haag FM hoor je zondagavond onder meer verse muziek van Silver Lake en tips voor het Grauzone-festival.
Met Sniester en Kaderock is het festival-seizoen in Den Haag wel goed op stoom gekomen. Van 17-19 juni kun je de underground in duiken op Grauzone met experimentele kunst en vooral veel alternatieve muziek. Zondagavond hoor je alvast nieuwe singles van Grauzone-acts als Viagra Boys, Tramhaus en Sylvie Kreusch. Over festivals gesproken; van het Haagse droompop-gezelschap Silver Lake hoor je hun nieuwste track, die ze vast ook deze zondagmiddag op Parkpop spelen.
Meer nieuwe releases zijn er van Lizzo, George Ezra, Jacob Banks, Jungle, Editors, Regina Spektor, King Princess en uit Zuid-Korea de bands BTS en (G)I-DLE. Van dichterbij komende Haagse bands AAPNOOTMIES en Liquid Spirits met vers werk.
De Nieuwe Van Nierop wordt op zondagavond van 19.00 tot 20.00 uur uitgezonden op Den Haag FM. Muziekliefhebber Ricco van Nierop maakt wekelijks een selectie van nieuwe tracks van bekende artiesten en verrassende muzikale ontdekkingen.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!