BenzoKarim en Zomerse Winternachten in Het Woordenrijk

Winternachten 2022
Winternachten 2022
DEN HAAG - In Het Woordenrijk zondagavond hoor je dichter Benzo Karim en een vooruitblik op Writers Unlimited; de zomereditie.
Writers Unlimited vindt normaal in de winter plaats, vandaar dat het ook wel Winternachten heet, maar dit jaar is het Haagse literaire festival in warmere sferen van 16-19 juni. Zondagavond blikken met we met festivaldirecteur Ellen Walraven vooruit op deze zomereditie. BenzoKarim is één van de dichters op het festival, hij heeft speciaal voor het Winternachten Concert nieuw werk geschreven, waar hij in onze uitzending over zal spreken. Ook willen we van hem alles weten over het Spoken Word-album ‘Binnenste Buiten’ waar hij aan meewerkte en dat afgelopen week op Poetry International werd gepresenteerd. In de uitzending hoor je meerdere tracks van dit album waarop de nieuwe lichting slampoets te horen is.
Geeraldina Metselaar zal het Gedicht van de Week verzorgen en heeft vast nog een cultuurtip voor ons en zoals elke week hoor je de literaire agenda voor Den Haag.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!