Chuckie staat in een dag op vijf podia in Zuiderpark: 'In my hometown'

Dj Chuckie
Dj Chuckie
DEN HAAG - Dj Chuckie staat dit jaar op alle vijf de podia tijdens het festival Den Haag Outdoor, op 18 juni in het Zuiderpark. De dj gaat er een speciale dag van maken, dit liet hij weten vanuit Austin (Texas) in een telefonisch interview tijdens het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
Chuckie is enthousiast en kijkt uit naar de optredens in zijn eigen stad: 'Gaaf hè, wat een stunt! Ik zei toen ze me vroegen voor die boeking: ik wil het wel doen, maar dan is het gewoon een boeking. Dit is "in my hometown", dus het moet toch wat specialer en toen kwamen we samen op het idee om het op alle vijf de stages te gaan doen. Ik zei: als we dat doen, dan ben ik zeker aanwezig!'

Niet te vroeg pieken

Op de vraag hoe Chuckie het vol gaat houden op alle vijf podia zegt hij: 'Niet te vroeg pieken, want ik begin vroeg in de middag al. Ik heb na Den Haag Outdoor ook nog een andere boeking, dus doe zes sets die dag! Ik wil er iets speciaals van maken. Je moet het ook wel neer kunnen zetten. Dit is voor mij heel eerlijk niet zo zeer een uitdaging, maar het vergt wel voorbereiding natuurlijk. Vooral ook de foute stage! Ik ben al een paar weken ermee bezig en alles staat klaar. Echt in Chuckie-style: gewoon vliegensvlug alles door elkaar. Huts, huts!'
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor Den Haag Outdoor op zaterdag 18 juni. Momenteel is 93 procent van de kaarten verkocht, zo maakte de organisatie onlangs bekend. Een week later - op zaterdag 25 juni - viert Chuckie zijn verjaardag in pop-up strandtent AAN DE KOOT op Scheveningen. Hier treden onder meer oud Den Haag FM-dj Justin Verkijk en house dj Gregor Salto op. Ook hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar.
Vrijmibo is elke vrijdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur te horen op Den Haag FM. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!