Man bedreigt medewerker Zeeman met steekwapen en maakt geld buit bij overval in Laak

© Omroep West
DEN HAAG - De politie zoekt getuigen van de overval op de Zeeman aan de Gouverneurlaan in Laak. Maandagochtend werd een medewerkster van de kledingwinkel met een steekwapen bedreigd door een onbekende man. Er raakte niemand gewond.
Er wordt gezocht naar een man die tussen de 30 en 40 jaar oud is en een normaal postuur heeft. De man van ongeveer 1 meter 80 lang droeg een zwarte jas en pet met daaronder een Adidas-broek met groene en gele strepen. Ook droeg hij een capuchon en een wit mondkapje.
De overval vond plaats rond kwart voor elf in de ochtend. De man kwam toen de winkel binnen en bedreigde daar de medewerkster met een steekwapen en eiste geld uit de kassa. Daarna vluchtte hij, met buitgemaakt geld, de winkel uit.
De politie meldt dat de verdachte mogelijk is vertrokken naar de Van Zeggelaan en daarna zijn weg vervolgde naar de Laakkade. Bij een buurtonderzoek werd de verdachte niet gevonden. Kort na de overval heeft de politie een burgernetmelding uit laten gaan.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!