Staat jouw balkon vol bloemen en planten? Dan is deze wedstrijd wat voor jou

Winnende balkon uit 2017 zat aan de St. Jacobstraat Groenste Balkon
Winnende balkon uit 2017 zat aan de St. Jacobstraat Groenste Balkon
DEN HAAG - Staat jouw balkon vol planten, staat jouw terras vol met het mooiste groen of heb jij het meest bijzondere geveltuintje van de hele stad? GroenLinks is ook dit jaar (voor de tiende keer op rij) weer op zoek naar het groenste balkon van Den Haag. Voor het tiende jaar op rij zal de partij een prijs uitreiken aan de eigenaar van het groenste balkon, (dak)terras of geveltuintje van Den Haag.
Om kans te maken op een van de prijzen die de partij uitdeelt moet je voor zondag 3 juli een foto van jouw balkon, terras of geveltuin sturen naar groenlinks@denhaag.nl. Een vakjury maakt een week later, op vrijdag 8 juli, de winnaars bekend.
'Elk jaar is het weer een feest om alle inzendingen te bekijken. In onze dichtbevolkte stad telt elke boom en ieder plantje. Het is mooi om te zien hoe mensen in verschillende wijken, vaak samen met buurtbewoners, hun eigen straat vergroenen', zegt fractievoorzitter Mariëlle Vavier. 'Een groenere straat zorgt voor hoognodige verkoeling tijdens de zomer. Bovendien ziet het er ook nog eens vrolijk uit.'

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!