Fietsster (75) overleden na botsing met auto op Ockenburghstraat

© Regio 15
DEN HAAG - Na een botsing met een auto is dinsdagavond een fietsster (75) overleden. Dat meldt de politie. Het ongeval gebeurde rond tien voor elf in de avond op de Ockenburghstraat in Loosduinen.
De fietser kwam op de Ockenburghstraat in botsing met een auto van het Witte Kruis, die auto wordt gebruikt voor organenvervoer. Die auto werd bestuurd door een 24-jarige man. De politie meldt dat de fietsster in de buurt van de begraafplaats vanaf de linkerkant de weg overstak waarna het ongeval gebeurde.
Hulpdiensten hebben nog geprobeerd om eerste hulp te verlenen, meldt Regio 15. Het slachtoffer is ter plaatse aan haar verwondingen overleden. De weg is dinsdagavond enige tijd afgezet geweest voor onderzoek.
Het Team Verkeer van de politie doet onderzoek naar de aanrijding. Zowel de fiets als de auto zijn voor onderzoek meegenomen. Diverse personen waren getuige van de aanrijding, zij krijgen slachtofferhulp aangeboden.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!