Wesley Broens op het Plein gecast voor 'Oh Oh Daar Gaan We Weer'

Wesley Broens
Wesley Broens © Den Haag FM
DEN HAAG - De Haagse feestzanger Wesley Broens werd in eerste instantie op het Plein gecast voor de realityserie 'Oh Oh Daar Gaan We Weer', de opvolger van 'Oh Oh Cherso'. Dat vertelt Wesley in het programma Vrijmibo op Den Haag FM.
'Ik was op stap in Den Haag, op het Plein', herinnert Wesley zich. 'Er kwamen twee mensen naar me toe en vroegen me: waar kunnen we nou echte Hagenezen vinden? Ik zeg: 'Die staat hier voor je neus. Wat wil je weten?' En toen zeiden ze: 'We zijn op zoek naar mensen die auditie willen doen voor de nieuwe Oh Oh Cherso. Zou je dat willen doen?''
De ras-Hagenees hoeft vervolgens niet lang na te denken: 'Maar ja, ik was toen 23. Ik zei: 'Ja, joh. Is toch goed? Doen we wel!' En toen heb ik vier auditie rondes gedaan en zat ik erbij uiteindelijk!'

Singles

Wesley is het wel gewend om in de schijnwerpers te staan. Hij staat al sinds zijn schooltijd op het podium. Hij deed veel optredens als zanger in cafés, voetbalkantines en feestjes.
Hij kondigt aan per jaar drie singles uit te brengen. Hij bracht onlangs zijn single Wie me vindt mag me houden uit.
De Vrijmibo wordt elke vrijdagmiddag uitgezonden tussen 17.00 en 18.00 uur. Het programma wordt gepresenteerd door Elias van Hees.

💬 Neem contact op! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via het contactformulier!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en achtergronden uit Den Haag? Download onze app en ontvang notificaties bij belangrijk nieuws uit jouw stad!